Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:00 – 17:00
Donderdag
18:00 – 21:00
Vrijdag
11:00 – 21:00
Zaterdag
11:00 – 17:00
Zondag
12:00 – 16:00


Kamer van Koophandel : 75395894
BTW Nummer : NL246744364B01

Heeft u nog vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Wij vinden het belangrijk, mochten er problemen zijn of iets niet duidelijk, dat u direct contact met ons op kan nemen. Omdat wij graag willen dat u als klant tevreden bent én blijft over onze producten en services. Bovendien zullen wij er alles aan doen om uw probleem zo snel en kundig mogelijk op te lossen.

Blijf op de hoogte van onze producten en diensten via ons youtube kanaal!

Exotic Aquatica de Aquariumwinkel in Bergen op Zoom!

Exotic Aquatica de Aquariumwinkel in Bergen op Zoom. Gaat u een aquarium uitkiezen? Dan zit u bij ons op het juiste adres! Wij zitten namelijk gevestigd in Bergen op Zoom ( Klik hier voor onze openingstijden en vestigings locatie ) . En zijn vanuit Breda, Roosendaal, Hoogerheide, Goes, Wouw, Halsteren, Etten-Leur en omstreken gemakkelijk te vinden. Wanneer het uw allereerste aquarium is het niet te ingewikkeld en kies bijvoorbeeld voor een makkelijke aquarium starterkit bijvoorbeeld :

Superfish, Oase, Aquatlantis, of Dennerle

Die zijn namelijk gemakkelijk te onderhouden te plaatsen en installeren en verkrijgbaar in typen, kleuren en maten. Een echte blikvanger voor elke plek in de woonkamer in huis het kantoor of slaapkamer. En ook nog eens prettig om onderhoud in te doen. ( Gemakkelijk te onderhouden ). U kunt er verschillende soorten tropische zoetwater vissen in houden. Het Aquarium geheel naar eigen wens inrichten met bijvoorbeeld Hout Steen of Ornamenten nu alleen nog wat Aquariumplanten en Aquariumvis en u bent Ready to Go! Deze vallen natuurlijk gewoon bij ons in ons vertrouwde Bergen op Zoom te krijgen bij ons Exotic Aquatica. U kunt gerust langskomen bij ons in Bergen op Zoom op openingstijden, maar u kunt natuurlijk ook een bestelling plaatsen in onze webshop, dan zorgen wij voor een snelle en veilige levering door heel Nederland en België.

Oase Scaperline 60 bij Exotic Aquatica gedisplayed.

Wij hebben ook een Youtube Kanaal. Hierop houden wij u op de hoogte over de nieuwste trends vissen en nieuwe producten die wij in de winkel krijgen! en een sterk stukje advies natuurlijk 😉

( klik hier om naar ons youtube kanaal gestuurd te worden )

Wij zijn met name gespecialiseerd op gebied van Nano Aquaria en hebben een groot scala aan producten in onze winkel Nieuwschierig? kom gerust langs! Wij hebben alles van Maanvissen tot Nano vis van garnaal tot slak of kreeft